trouwen

Aan het water

Hoe gaat dit in zijn werk? 4 stappen naar een zorgeloze bruiloft:

 1. Allereerst nodigen wij jullie van harte uit om onze trouwlocatie te bekijken. U kunt dan de sfeer proeven van de knuzze trouwzaal, de omgeving en ons mooie en unieke plekje aan het water in ons mooie Uitgeest. Wij zijn natuurlijk aanwezig om alle vragen te beantwoorden en om de locatie te bekijken. Bel of mail voor een afspraak.

 2. Als jullie net als wij, verliefd geworden zijn op onze bijzondere trouwlocatie aan het water, dan plannen we graag een afspraak in en noteren wij al jullie wensen. Aansluitend ontvangen jullie binnen vijf werkdagen een offerte op maat per email of post. Deze offerte is 14 dagen geldig. Hebben jullie vragen over de offerte of willen jullie deze graag doorspreken? Neem dan contact met ons op. Graag ontvangen wij in deze periode de definitieve trouwdatum, zodat we die datum voor jullie in optie kunnen houden.

 3. Eventuele wijzigingen zullen nog worden aangepast, om daarna de reservering definitief te maken. Daarvoor dienen wij een getekende kopie van het formulier te ontvangen. Daarna zetten wij de optie om in een definitieve reservering.

 4. Een maand voorafgaand aan jullie trouwdag maken wij graag kennis met de ceremoniemeester(s). Wij nodigen jullie dan samen uit met de ceremoniemeester(s) voor een kopje koffie en vragen dan ook de checklist ingevuld mee te nemen.

  Op naar een onbezorgde bruiloft.

trouwen

Bij het plannen van jullie trouwdag komt veel kijken, deze verschillende onderdelen van jullie dag kun je allemaal vieren bij Knuzz aan het water:

 • Aanvaren van het bruidspaar in onze prachtige Knuzz sloep
 • De Huwelijksceremonie
 • Toosten met bubbels na de ceremonie
 • Drankje en hapje
 • De mooiste locaties voor foto’s in onze jachthaven
 • Sloepentocht met jullie gasten (tot 55 personen)
 • Receptie
 • Buffet Diner
 • Feestavond in ons paviljoen Knuzz tot 50 personen
 • Feestavond in onze zaal ‘t Fuifje tot 125 personen

Een trouwdag is heel persoonlijk en wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie trouwdag. We hebben voor alle onderdelen verschillende mogelijkheden om er voor jullie een prachtige dag van te maken.

de ceremonie

Aan het water

Willen jullie het ja-woord geven, met uitzicht op water, sloepjes en zeilbootjes dan is paviljoen Knuzz aan het water de perfecte plek voor jullie ceremonie. De mooie lange entree is lopend als bruidspaar naar het Knuzz paviljoen dan ook geweldig geschikt hiervoor. Ook beschikken wij over een prachtige trouwsloep waar het bruidspaar vanaf het water zijn entree kan maken. Hoe romantisch kan het zijn?

Op de terrassteiger of binnen in het paviljoen zorgen wij altijd voor een mooie aankleding en een trouw prieel, zowel binnen als buiten uitkijkend op water. Op de dag zelf is er altijd een gastheer of gastvrouw van Knuzz aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt.

Lunch en Diner

Voor het diner hebben we verschillende opties beschikbaar. Maak hiervoor de keuze voor één van onze dinerbuffetten. Willen jullie liever een bruidslunch in plaats van een diner? Dat kan! Informeer naar onze mogelijkheden.

Wij hebben een lunch buffet vanaf €22,50 per persoon en dinerbuffetten vanaf €27,50 per persoon. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

feestavond

Arrangement

Wat kunnen jullie verwachten? Nadat het officiële gedeelte is afgesloten, is het nu tijd om te vieren dat jullie getrouwd zijn! Wij zorgen er natuurlijk voor dat ook de feestavond één groot succes zal worden voor jullie. Daarvoor hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Deze arrangementen zijn gebaseerd op vier uur van 20:30 uur tot 00:30 uur.

knuzz

Nootjes en zoutjes op tafel. Gedurende het feest drie warme hapjes per persoon. Onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Vanaf 30 personen.€34,50 per persoon

knuzzer

Ontvangst met een koud glas prosecco. Nootjes en zoutjes op tafel. Gedurende het feest drie warme hapjes per persoon. Onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Vanaf 30 personen.


€39,50 per persoon

knuzzt

Ontvangst met een koud glas rosé cava. Nootjes en zoutjes op tafel. Gedurende het feest twee koude en drie warme hapjes per persoon. Onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Als afsluiter frietjes met mayonaise.

Vanaf 30 personen.

€49,00 per PERSOON

Receptie

Wij bieden recepties aan van 2 tot 4 uur. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden die wij met het bruidspaar zullen overleggen inclusief de bijbehorende prijzen.

decoratie

Naast onze decoratie is het toegestaan om onze feestlocaties te voorzien van eigen decoratie, om het zo een persoonlijk tintje te geven. Het aanbrengen en het opruimen van deze versiering is op eigen verantwoordelijkheid. Aanbrengen van de versieringen mag een half uur voor de huurperiode. Soms is het in overleg mogelijk om al eerder de decoratie aan te brengen. Direct na afloop van de ceremonie of het feest moet de decoratie verwijdert worden.

Gaat het niet lukken om de decoratie zelf aan te brengen en/of te verwijderen? Wij nemen dit graag uit handen. Voor het aanbrengen en verwijderen rekenen wij €27,50 per uur per persoon. Gebruik maken van de aanbreng- of verwijderservice? Laat het ons minimaal één week van tevoren weten.

In het geval van beschadiging of extra schoonmaak door aangebrachte decoratie brengen wij kosten in rekening.

De Knuzz trouwsloep

model Máxima 840

Onze zeer ruime sloep, zwart met beige bekleding, kan gehuurd worden.
Bijvoorbeeld voor:

 • Trouwsloep, wij zullen de boot stijlvol aankleden voor de gelegenheid.
 • Een schitterende entree vanaf het water op jullie eigen feest.
 • Foto’s op en langs het water. (Per uur)
 • Het varen met de gasten in combinatie met meerdere sloepen (tot 55 personen.)

De sloep beschikt over twee koelkasten die wij naar wens kunnen vullen. Prijzen en mogelijkheden hiervan berekenen wij naar uw wensen in de offerte op maat.

Trouwfoto’s

De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk vastleggen met de mooiste foto’s. Wij geven jullie graag tips voor de leukste plekjes.

muziek

Uiteraard hoort bij een bruiloft ook muziek! Wij zorgen ervoor dat tijdens de ceremonie of het diner de muziek wordt afgespeeld die jullie kiezen.

Tip! Kies een artiest en/of DJ die bij jullie past. Mogen jullie er niet uitkomen, dan hebben wij meerdere opties waar wij vaak mee samenwerken, die van jullie avond een feestje kunnen maken.

extra's

Knuzz aan het water staat het niet toe dat er rondom of in de feestlocaties met rijst, rozenblaadjes of iets anders gestrooid wordt.

Tip!
een leuk alternatief is bellenblaas.

Het is wel toegestaan om duiven op de steigers, rondom Knuzz aan het water los te laten.

algemene

Voorwaarden

Wij zetten graag een reservering voor jullie in optie. Daarna ontvangen jullie van ons een offerte op basis van de wensen. Deze offerte heeft een bepaalde geldigheid.