algemene

Voorwaarden

Wij zetten graag een reservering voor jullie in optie. Daarna ontvangen jullie van ons een offerte op basis van de wensen. Deze offerte heeft een bepaalde geldigheid.

OFFERTES ONDER €1.000,-
De offerte is zeven dagen geldig. Zijn jullie akkoord met de offerte? Dan ontvangen wij graag een akkoord bevestiging via de mail en maken wij de reservering definitief.

OFFERTES BOVEN €1.000,-
De offerte is 14 dagen geldig. Wij maken jullie reservering graag definitief. Stuur de offerte via de mail met akkoord ondertekend retour en voeg de NAW gegevens toe.

Jullie ontvangen dan een aanbetalingsverzoek van 50% van de totaalsom. Na ontvangst van de aanbetaling maken we de reservering definitief.

Hebben jullie meer tijd nodig? In overleg kan de optie verlengd worden.

ANNULERING
Wij vinden het erg jammer als een partij bij ons geannuleerd wordt. Wij zijn in geval van annulering helaas genoodzaakt om een bedrag in rekening te brengen:

  1. Bij annulering meer dan 1 maand voor de datum van de reservering wordt 0% in rekening gebracht.
  2. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de datum van de reservering wordt 25% in rekening gebracht.
  3. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de datum van de reservering wordt 50 % in rekening gebracht.
  4. Bij annulering minder dan 7 dagen voor de datum van de reservering wordt 100% in rekening gebracht.

    DEFINITIEF AANTAL GASTEN DOORGEVEN
    Wij ontvangen het definitieve aantal gasten graag 7 dagen voor de partij. Op basis van dit aantal personen zal de uiteindelijke rekening gemaakt worden. Indien er meer gasten komen dan doorgegeven, zal dit worden toegevoegd aan de rekening.